Sök i butiken
 Sök
Produktkategorier
 
Finns inga varor i kundvagnen Kundvagn [ 0 ] Summa 0,00 kr Finns inga varor i kundvagnen Finns inga varor i kundvagnen  
 

Nya bildelar

Nya bildelar till de allra flesta märken och årsmodeller hittar du här i vår stora och välsorterade butik. Vänd dig till oss, vi är en erfaren och kunnig återförsäljare med Skandinavien som arbetsmarknad för nya bildelar, biltillbehör, industri och fritid.

Nya bildelar

De nya bildelar som ingår i utbudet hos oss på Kmax passar bland annat märken som Audi, Volkswagen, NMW, Skoda, Nissan, Subaru, Hyundai, Mazda och många fler. För oss är det en självklarhet att alltid kunna erbjuda våra kunder det allra bästa. Det är just därför som vi har Internets bästa priser på våra högkvalitativa och nya bildelar.

Beställ dina nya bildelar härifrån www.kmax.se, det kommer att löna sig på både lång och kort sikt. Vår webbutik är alltid öppen för dig och under dagtid finns vår kunniga och erfarna personal på plats för att hjälpa dig om du har några frågor om dina nya bildelar eller annat. Varmt välkommen som kund hos oss, vi har det du behöver.

Mer information om våra nya bildelar hittar du under rubrikerna i menyn till vänster. Prova också vår smarta funktion för att leta reservdelar i vänstermenyn!

 • Reservdelar Volvo
  Köp dina reservdelar Volvo genom oss och få samma produkt som på verkstaden fast till ett mycket bättre pris. Vi har kontakterna och leverantörerna som behövs för att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment till riktigt konkurrenskraftiga priser! Välj oss nästa gång som du behöver reservdelar för Volvo och var säker på att du har gjort en smart affär.

 • Volvo reservdelar
  Behöver du Volvo reservdelar? Då ska du se hit! Vårt företag har arbetat med återförsäljning av tillbehör för denna svenska biljätte sedan 1955 och känner till allt som du behöver veta inför ditt köp. Tveka aldrig att kontakta våra kunniga medarbetare! Vi hjälper dig gärna att hitta de Volvo reservdelar som passar bäst för just dina behov - varmt välkommen in till oss!

 • Biltillbehör
  Vi har biltillbehör till Internets bästa priser, besök oss när det är dags att köpa nya delar, det lönar sig. Vårt arbetsområde omfattar hela Skandinavien och vi har därför ett utbud av billtillbehör som skiljer sig från mängden, titta in för det som du behöver.

 • Bildelar
  Skaffa dina bildelar genom oss, då får du hög kvalitet till de bästa priserna på Internet. Titta in i vår stora och välsorterade butik redan i dag och börja utforska vårt breda produktsortiment. Hos oss står industri, verkstad, bildelar och fritid alltid i centrum.

CIRKELSÅG C18DSL 18 V HITACHI
CIRKELSÅG C18DSL 18 V HITACHI
CIRKELSÅG C18DSL 18 V HITACHI

- Kompakt, kraftfull och välbalanserad.
- Med säkerhetsbrytare och motorbroms.
- Växelhus/övre klingskydd i...
Pris: 5.737,50 kr6.737,50 kr
HUVUDSTRÅLKASTARGLAS
HUVUDSTRÅLKASTARGLAS
VÄNSTER FRAM
SAAB 9000 CS T.O.M. 1998, CD FRÅN 1995-, OE REFERENS 9081431, E-MÄRKT
Pris: 1,25 kr
HUVUDSTRÅLKASTARGLAS
HUVUDSTRÅLKASTARGLAS
HÖGER
VOLVO 850. 1994-. E-MÄRKT. "LÅG-MODELL"
Pris: 369,00 kr
Geko 6400 ED-AA/HHBA
Geko 6400 ED-AA/HHBA
De Robusta. Valfritt med eller utan avstängningsbar startförstärkning. Användningsområden: Större elverktyg, kompressorer, fräsmaskin, bordscirkelsåg,...
Pris: 26.625,00 kr
ELVERK
ELVERK
ATTACK 170
ATTACK 170 har större bensintank vilket medför att man kan köra dem under lång tid utan att behöva tanka. De har effektiva ljuddämpare för drift i stä...
Pris: 22.495,00 kr27.437,50 kr
BROMSSKIVA FRAM
SOLID
340, 360, 1980-91
Pris: 279,00 kr
PUMPUTRUSTNING FÖR ADBLUE/UREA
PUMPUTRUSTNING FÖR ADBLUE/UREA
KOMPLETT PUMP ADBLUE/UREA
De nya Euro 4/5 direktiven för avgasrening kräver en speciell vätska, en blandning av vatten och Adblue / Urea. Lastbilarna utrustas med en extra tank...
Pris: 11.870,00 kr
BRANDSLÄCKARE
BRANDSLÄCKARE
PULVER 12KG
Primex pulversläckare ger ett effektivt skydd vid varje brandtillbud.Pulver är det mest mångsidiga och mest effektiva släckmedlet.Godkänd och prövad e...
Pris: 1.600,00 kr
HUVUDSTRÅLKASTARE
HUVUDSTRÅLKASTARE
VÄNSTER KOMPLETT
9000 CD 1988-94, CC 1991-93, EJ CS, EJ ELMANÖVRERAD, OE REFERENS 9125279
Pris: 1.370,00 kr